Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak mieć podwójna płyte stonowa

Tysiac12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do setowania tak , ale nie wiesz może przypadkiem żeby był blok stonowej płyty ? Takiej fajniej , czasami na serwerach można zobaczyć

Opublikowano

eh blok stonowej plytki co to kurwa jest za jezyk jak juz to blok kamiennej plytki albo pelna nazwa z angielskiego ....

nie no poradnik super stary uratowałeś mi serwer 400slotowy gdyby nie ty to bym nigdy mapki nie dokończył stary jestes boski thx

:/ powoli zaczynaja mnie wkorwiac peseudo poradniki tego pokroju ktorych jest od groma na mpc froum i do tego osoby które piszą licza sie checi , tego szukałem albo boski poradnik <ktory jest totalnie gowniany albo tak banalny ze szkoda o nim cokolwiek pisac

eh życie jest brutalne i chęci nie pomogą ci żyć

Opublikowano

lepsza komenda:

(nie pamiętam czy na końcu ma być 7 czy 8, ale w rezultacie powinniście dostać podwójną płytę o takiej samej teksturce na ścianach jak i od góry i od dołu)

/give [player] 43 1 7

/give [player] 43 1 8

a poza tym lepiej pobrać Too Many Items (TMI)

Opublikowano

lepsza komenda:

(nie pamiętam czy na końcu ma być 7 czy 8, ale w rezultacie powinniście dostać podwójną płytę o takiej samej teksturce na ścianach jak i od góry i od dołu)

/give [player] 43 1 7

/give [player] 43 1 8

a poza tym lepiej pobrać Too Many Items (TMI)

jak jesteś taki mądry to zrób własny poradnik

@ref

Siemanko

robie

serwery

minecraft

na zamowienie

PW

Opublikowano
Opublikowano

Od czego jest Too many items i not eughton items czy jakoś tak ??

Minus za tuta!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...